İlker Kaleli, İspanyol dizisinde Maggie Civantos ile başrolü paylaşacak

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İlker Kaleli, İspanyol dizisi La Pasion Turca'nın başrolünde yer alacak. Önümüzdeki ay çekimlerine başlanacak olan dizide İlker Kaleli'nin partneri İspanya'nın dünyaca ünlü oyuncusu olacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Poyraz Karayel ve Öğretmen gibi dizilerle kariyerinde başarı elde eden oyuncu İlker Kaleli, İspanyol dizisi La Pasion Turca’da başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçiyor. 6 bölüm sürecek olan dizide Yaman karakterine hayat verecek olan oyuncunun dizideki partneri de belli oldu. Kaleli’nin, dizide aşk yaşadığı İspanyol profesör Olivia karakterini canlandıracak olan partneri İspanya’nın dünyaca ünlü oyuncusu Maggie Civantos olacak.

İlker Kaleli, İspanyol dizisinde Maggie Civantos ile başrolü paylaşacak

Yönetmenliğini Inaki Panefiel’in üstlendiği dizi, Türkiye ve İspanya hattında geçen macera, aksiyon ve tutkulu bir aşkı konu alıyor. İlk etapta Avrupa ve tüm Amerika’da yayınlanacak olan dizi, sonrasında dijital platformlar aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaşmayı planlıyor

İlker Kaleli ile başrollerini paylaşacağı dizi için heyecanını dile getiren Civantos, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu proje için çok heyecanlıyım. Bu muhteşem oyuncuyla oynamak için sabırsızlanıyorum.” sözlerini kullandı.

Söz konusu paylaşıma buradan ulaşabilirsiniz

 

 

İlker Kaleli, İspanyol dizisinde Maggie Civantos ile başrolü paylaşacak

Yorumlar kapalı.