İmamoğlu toplantısına katılan Özgür Özel’den Faik Öztrak’a yanıt: “Kendini partiye dayatanlar o toplantıdan bir etik dışılık çıkarabilirler ama…”

CHP’de sızan zoom toplantısı parti içinde tartışmalara neden oldu. Faik Öztrak’ın “Toplantı etik dışıydı” sözlerine cevap veren Özgür Özel, “Kendini partiye dayatanlar o toplantıdan bir etik dışılık çıkarabilirler ama ben o toplantıda etik dışı bir şey görmüyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu ‘sızdırılan’ online toplantıyla ilgili CHP MYK Üyesi Faik Öztrak’ın, “Partimizin geleneklerine uymayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız” sözlerine yanıt verdi.

Sözcü TV’den İpek Özbey’e konuşan Özel, “İzleyicilerin taktirine bırakırım. Etik dışı hiçbir şey yapılmadı. Genel başkanı sakınan, herkesin birbirine saygılı olduğu bir toplantıydı. O toplantıdan bir etik dışılık çıkarmak genel başkan olmazsa ben olmam diyen zoraki bir bakış açısının işi. Kendini partiye dayatanlar o toplantıdan bir etik dışılık çıkarabilirler ama ben o toplantıda etik dışı bir şey görmüyorum” ifadelerini kullandı.

Sızan Zoom toplantısına Ekrem İmamoğlu, Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın, Özgür Özel gibi isimler katılmıştı.

Dün düzenlenen MYK toplantısından sonra konuşan Öztrak, söz konusu toplantıyı ‘etik dışı’ bulduğunu belirterek, “Ülke yangın yerine dönmüşken, millet zam-zulüm altında inlerken Zoom konuşmayı doğru bulmayız. Partimizin geleneklerine uymayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya ‘Evet’ diyoruz ama partimizin yıpratılmasını da doğru bulmuyoruz.. (Genel merkezin haberi var mıydı?) Hayır yoktu” demişti.

İmamoğlu toplantısına katılan Özgür Özel’den Faik Öztrak’a yanıt: “Kendini partiye dayatanlar o toplantıdan bir etik dışılık çıkarabilirler ama…”

Yorumlar kapalı.