İmamoğlu’ndan UKOME üyelerine tepki: “Esnafımızı batırmaya yönelik kararlara imza atanları kınıyorum”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında toplu taşıma yüzde 50 zam teklifinin reddedilmesi üzerine “İETT’yi, metroyu, deniz ulaşımını, taksi, dolmuş ve otobüs esnafımızı batırmaya yönelik kararlara imza atanları kınıyorum” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB yönetimi, ulaşım esnafıyla yaptığı değerlendirmelerin ardından akaryakıt, doğal gaz ve elektrik zamları nedeniyle katlanılamaz hale gelen maliyetlere karşı hazırladığı toplu ulaşıma yüzde 50, servis ücretlerine ise yüzde 40’lık zam teklifini bugün yapılan UKOME toplantısının gündemine getirdi. Ancak, toplantıda teklif iktidar temsilcilerinin oylarıyla bir kez daha reddedildi.

“TOPLU TAŞIMADA YAŞANACAK HER TÜRLÜ SORUNUN MÜSEBBİBİ, VİCDANINI SİYASETE TESLİM ETMİŞ MALUM UKOME ÜYELERİDİR”

Ret kararına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren İmamoğlu, “İETT’yi, metroyu, deniz ulaşımını, taksi, dolmuş ve otobüs esnafımızı batırmaya yönelik kararlara imza atanları kınıyorum. Bu noktadan sonra İstanbul’da toplu taşımada yaşanacak her türlü sorunun müsebbibi, vicdanını siyasete teslim etmiş malum UKOME üyeleri ve kurumlarıdır” dedi.

 

İmamoğlu’ndan UKOME üyelerine tepki: “Esnafımızı batırmaya yönelik kararlara imza atanları kınıyorum”

Yorumlar kapalı.