İmamoğlu’nun mitingi öncesi AKP Konya İl Başkanı’ndan tehdit gibi sözler! “İstenmeyen olaylar yaşanırsa…”

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kente yapacağı ziyaret öncesi yaptığı açıklamayla tepki çekti. Tehdit gibi sözler sarf eden Angı, "Gedavet Parkı da Anıt Alanı da miting alanı değil, yok ‘ben yaparım’ der ve istenmeyen olaylar yaşanırsa üzülürüz" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Konya İl Başkanı Hasan Angı, milletvekili adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları, il başkanlık binasında gazetecilerle bir araya geldi.

“İSTENMEYEN OLAYLAR YAŞANIRSA…”

Hasan Angı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bugün kente yapacağı ziyaret üzerine gelen bir soruya “Gedavet Parkı da Anıt Alanı da miting alanı değil, yok ‘ben yaparım’ der ve istenmeyen olaylar yaşanırsa üzülürüz” yanıtını verdi.

GELECEK PARTİSİ KONYA İL BAŞKANI’NDAN TEPKİ

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, Angı’nın bu sözlerine tepki gösterdi. Arslan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Biz bu senaryoyu 60’larda gördük, 70’lerde gördük, 80’lerde gördük. Türkiye’yi o karanlık günlere tekrar döndüremeyeceksiniz. Kardeşi kardeşe kıydıramayacaksınız. Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu bilmeli” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun mitingi öncesi AKP Konya İl Başkanı’ndan tehdit gibi sözler! “İstenmeyen olaylar yaşanırsa…”

Yorumlar kapalı.