Instagram fenomeni Larissa Lima: Göbek deliğimi kaybettim

Instagram’da 630 bin takipçisi bulunan ve İngiltere’de reality şovlarla ünlenen Larissa Lima, mide ameliyatı geçirdikten sonra yaşadıklarını ilk kez anlattı. Genç kadın, göbek deliğinin alındığını itiraf etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram ünlüsü Larissa Dos Santos Lima yıllardır sosyal medya hesabından estetik cerrahi işlemlerini savunurken, bu kez başından gelen korkunç bir olayı itiraf etti.

Genç kadın, geçirdiği mide ameliyatı sonrası bir de karın germe operasyonu geçirdiğini ancak bunun sonunda göbek deliğini kaybettiğini itiraf etti.

Dos Santos Lima, Instagram hesabından hastane yatağında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken, “Bugün size ilk kez geçirdiğim korkunç operasyon hakkında konuşmak istiyorum. Ben de bu durumu yaşayan birçok insan gibi konuşmaktan korktum ve utandım.” yazdı.

36 yaşındaki sosyal medya ünlüsü, karın gerdirme ameliyatı sonrası göbek deliğinin de alındığını açıklarken, “Bundan daha önce bahsetmek istemiyordum ama sorunu çözemediğini ve sessiz kalmaktan yorulduğumu fark ettim” dedi.

Genç kadın, göbek deliğini yeniden yaratmak için sayılı operasyon geçirdiğini ancak yine de eskisi gibi olmadığını da açıkladı.

Lima, “İlk başarısız prosedür: Göbek deliğim. Abdominoplasti olduğumda göbek deliğim alındı ve iznim olmadan atıldı” dedi. “Göbek deliği oluşturmak için çok acı verici 3 operasyon geçirdim. Ama yine de düzelmedi” dedi.

 

 

Instagram fenomeni Larissa Lima: Göbek deliğimi kaybettim

Yorumlar kapalı.