İrem Helvacıoğlu’ndan ayrılık itirafı

Ömür Sabuncuoğlu, Show TV'de ekrana gelen Cumartesi Sürprizi ve Pazar Sürprizi programında bu hafta başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun evine konuk oldu. Helvacıoğlu, ev gezisi sırasında merak edilenlerini anlattı ve bir ayrılık itirafında bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemin popüler oyuncularından İrem Helvacıoğlu, SHOW TV’yi evinde ağırladı. İş ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Helvacıoğlu, Özcan Deniz ile yaşadığı polemik, biten ilişkisi ve canlandırmak istediği oyuncu Ayşen Gruda hakkında konuştu.

Evini gezerken fotoğraf köşesinde tüm rol arkadaşlarıyla fotoğrafı olmasına rağmen Özcan Deniz’le fotoğrafına yer vermeyen İrem Helvacıoğlu o konuyla ilgili soruya, “Arkadaş olmak benim için çok büyük bir adım. Bazı insanlarla tanışırsın, illa ki zaman geçirdiğin herkesle arkadaş olamazsın. Biriyle tanıştın diye arkadaş olmana gerek yok” diyerek Özcan Deniz’le yaşadığı fotoğraf silme tartışmasından sonra buzların erimediğini gösterdi.

Karşı cinste bencillikten hiç hoşlanmadığını söyleyen ünlü oyuncu, konu aşktan açılmışken kalbinin boş olduğunu söyledi ve sevgilisi Eser Alp’ten ayrıldığını itiraf etti.

Helvacıoğlu, ayrılığın detaylarına ilişkin konuşmak istemezken, “Barışma ihtimaliniz var mı?” sorusuna, “O konulara girmeyelim” diyerek yanıt verdi. Güzel oyuncu sevgilisinden henüz 20 gün önce ayrıldığını da söyledi.

 

 

İrem Helvacıoğlu’ndan ayrılık itirafı

Yorumlar kapalı.