İsmail Kartal’ın maaşı ortaya çıktı! Jesus’la arasında dağlar kadar fark var…

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığının ardından takımın başına geçen İsmail Kartal'ın yıllık alacağı ücret ortaya çıktı. Jorge Jesus ile İsmail Kartal'ın yıllık kazancı arasındaki fark dudak uçuklattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un ayrılığının ardından birçok isim gündeme gelse de son olarak İsmail Kartal ile anlaşma sağlandı ve tecrübeli teknik adamla bir yıllık sözleşme imzalandı.

Samandıra’da düzenlenen imza töreninde samimi açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, ”Ayrılık sürecinin ardından ekip arkadaşlarım Avrupa’da bazı ülke, takım ve teknik direktörleri takip etti. Trendi takip ediyoruz ve olaya hakimiz. Yurt içinde bütün maçları izleyerek yakından takip ettik. 2-3 haftada bir ekip arkadaşlarımla toplanarak ligle ilgili değerlendirmeler yaptık. Fenerbahçe’mizin 9 yıldır ne yaşadığı kadar bugün bizim neyi farklı yapacağımız da çok önemli. Sorumluluklarımın bilincinde, beklentilerin farkındayım. Hep birlikte ekip olduğumuz takdirde sezonu en güzel yerde bitireceğimize kalpten inanıyorum. Ekibimle bu yola baş koydum. Bu camia ne kadar güçlü olduğunu tekrar hatırlayacak. Takım olarak yükseliş ateşini biz yaktık, sıra sizde. Vakit tek yumruk olma vaktidir. Allah’ın izniyle bu sezon şampiyonuz” dedi.

RUSYA’DA HAZIRLIK KAMPI

Yeni sezon öncesinde Rusya’da hazırlıklarını devam ettiren Fenerbahçe, İsmail Kartal ile çıktığı ilk maçta Zenit’e normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 4-3 oldu. Mücadelenin ardından konuşan İsmail Kartal, ”Her iki takım açısından da güzel maç oldu. 6 gün antrenman yaparak buraya geldik. Milli takımlardan dönen oyuncular 3-4 gün antrenman yaptı. Bazı oyuncularımızı, sakat oyuncularımızı oynatmadık. Oyunun son bölümünde onları oyuna alarak hem onları koruduk hem de bütün oyuncuları kullanarak 90 dakikayı bitirmeyi hedefledik. 35-40 bin taraftarın önünde ve güzel bir statta oynamak her iki takım oyuncularını da heyecanlandırdı ve motive etti” ifadelerini kullandı.

JORGE JESUS’TAN ÇOK ÇOK AZ KAZANIYOR

Fenerbahçe’yle ile bir yıllık sözleşme imzalayan İsmail Kartal’ın sözleşme detayları da ortaya çıkmaya başladı

Faik Çetiner’in, Fanatik’te yayınladığı yazıda şu ifadelere yer verdi:

”Fenerbahçe Yönetimi, Jorge Jesus’a karşı maddi konulardaki cömertliğini İsmail Kartal’a göstermemiş. Yaptığım istihbarata göre iki teknik direktörün sözleşmelerinde dağlar kadar fark var. Mesele Jesus’a yıllık 7 milyon Euro ödeyen yönetim, Kartal’a yıllık yaklaşık 1 milyon Euro ödeyecek. Jesus’a ödemeler Euro üzerinden yapılırken, İsmail Kartal TL kazanacak. Aldığım bilgilere göre Fenerbahçe Yönetimi yeni hocasına yıllık 30 milyon TL verecek. Bu para her ay 3 milyon TL maaş olarak 10 ay hesaba yatacak. Fenerbahçe şampiyon olursa, Kartal’ın primi 20 milyon TL olacak. Süper Kupa primi 2.5 milyon TL, Ziraat Türkiye Kupası primi ise 3 milyon TL olarak belirlenmiş. Konferans Ligi primleri de kademe kademe olacak. Bu kupa kazanıldığı takdirde İsmail Kartal 10 milyon TL prim alacak. Görüldüğü gibi Başkan Ali Koç, Jesus’a cömert, Kartal’a ise ekonomik yaklaşmış.”

İsmail Kartal’ın maaşı ortaya çıktı! Jesus’la arasında dağlar kadar fark var…

Yorumlar kapalı.