İsmail Saymaz’dan CHP’ye ‘Akbelen’ tepkisi: Dayanışma eylemini yüzüne gözüne bulaştırdı; skandal!

Akbelen Ormanı’ndaki direnişçilere destek vermek için bölgeye giden Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki milletvekilleri bölge halkı tarafından protesto edildi. Sözcü yazarı İsmail Saymaz, CHP’nin Akbelen ziyaretiyle ilgili, “CHP, işçilerle köylüleri, iktidarla çevrecileri aynı anda karşısına alarak, dayanışma eylemini yüzüne gözüne bulaştırdı. Neresinden bakarsanız bakın, skandal” yorumunu yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, kömür madeni için ağaç kesiminin yapıldığı Akbelen Ormanı’nda CHP’nin yaptığı ziyareti eleştirdi.

“CHP, destek vermek için gittiği Akbelen’de iktidarla mücadele eden köylüler ve çevrecilerle karşı karşıya gelmeyi başardı!” yorumunu yapan Saymaz, şunları kaydetti:

“Evet, başardı. Çünkü… Bir gün önce Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ziyaret ettiği ve bir olumsuzluk yaşamadan döndüğü Akbelen’de Kılıçdaroğlu ve CHP’liler protesto edildi.

Kılıçdaroğlu, hem Akbelen’deki direnişe karşı olan işçiler hem ‘barikata’ yürümesi için slogan atan eylemcilerin hışmına uğradı. CHP’li Ali Mahir Başarır, Mustafa Sarıgül ve Mahmut Tanal da eylemcilerle tartıştı.

Tanal, kızdırdığı çevrecilere kendisini affettirebilmek için olsa gerek bir gün sonra fişleme yapmakla suçladığı jandarmayı kovaladı.

Devleti kuran partinin milletvekilinin jandarmaları kovalaması akıl alır gibi değil gerçekten.

CHP, işçilerle köylüleri, iktidarla çevrecileri aynı anda karşısına alarak, dayanışma eylemini yüzüne gözüne bulaştırdı. Neresinden bakarsanız bakın, skandal.”

İsmail Saymaz’dan CHP’ye ‘Akbelen’ tepkisi: Dayanışma eylemini yüzüne gözüne bulaştırdı; skandal!

Yorumlar kapalı.