“İstihbarat fosili” demişti: Ümit Özdağ’dan Bahçeli’ye Alparslan Türkeş göndermeli ‘ajan’ yanıtı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan kendisine “İstihbarat fosili” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisini hedef alan açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye yanıt verdi.

Özdağ, açıklamasında, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaparak, ‘Adına Zafer Partisi denilen casus şebekesine dönmüş marjinal partinin ümitsiz vakası ‘hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ açıklaması yapmış. ‘Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak Türk savcılarının görevi demiş'” ifadelerini kullandı.

“Bu seviyesiz açıklamaya verebileceğimiz Zafer Partisi olarak tek cevap var” diyen Özdağ, şunları söyledi:

“Sinan Ateş’in bir komployla uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı dahi yayımlamayan, ailesine başınız sağolsun demeyen, arkadaşlarına başısınz sağolsun Allah rahmet eylesin demeyen bir kişinin hezeyanlarına verebileceğimiz hiçbir cevap yoktur.”

“Zafer Partisi, Atatürk çizgisindeki milliyetçilerinin partisidir” ifadesini kullanan Özdağ, “AK Parti gibi Türkiye’yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır” dedi.

Bahçeli’ye verdiği yanıtta MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş göndermesi yapan Özdağ, “Söz istihbarat servislerinden açılmışken rahmetli Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler biliyor. Hadi oradan sen!” diye konuştu.

BAHÇELİ NE SÖYLEMİŞTİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda Sinan Ateş cinayetine ilişkin ilk kez açıklamalarda bulunmuştu.

Bahçeli, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a tepki göstererek, “Adına Zafer denilen casusların şebekesine dönmüş marjinal bir partinin ümitsiz vakası ‘Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ açıklamasıyla cumhuriyet savcılarının görev alanına giren bir açıklamada bulundu” demişti.

Bahçeli, şunları söylemişti: “Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak kuşkusuz şerefli savcıların ana görevleri olduğunu hatırlatmak ve gereğinin yapılmasını istemek hem çağrım hem görevimdir.”

“İstihbarat fosili” demişti: Ümit Özdağ’dan Bahçeli’ye Alparslan Türkeş göndermeli ‘ajan’ yanıtı

Yorumlar kapalı.