İvana Sert: Dört gelinlik giyecektim, çok ağır diye götüremedim

teve2’de sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz şekilde Sezer Dermeci ile Maldivler'de evlenen İvana Sert konuk oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezer Dermeci ile evlenerek magazin gündemine bomba gibi düşen İvana Sert, Maldivler’den döner dönmez ayağının tozuyla ‘teve2 Magazin Masası’ canlı yayınına katılarak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ünlü modacı, eşine ‘kocam’ diye hitap ettiğini söyledi. Nikah töreninde iki farklı gelinlik giyen Ivana Sert, “İki gelinliğim daha vardı ama çok ağır diye onları götüremedim” dedi.

Bir dönem Ahmet Kaya’nın ‘Kum Gibi’ şarkısını seslendiren ve yorumuyla çok eleştirilen Ivana Sert, “Müzik benim hayatım, evimde piyanom var. ‘Kum Gibi’yi ülkemde yaşanan acıları düşünüp çok hissederek okumuştum ama zor bir şarkıydı. Müzik konusunda pes etmedim, devam edeceğim” diyerek, sahnelere dönebileceğinin sinyalini verdi.
Türkiye’ye geldiği ilk yıllarda bir davette kendisiyle aynı fotoğraf karesine girmek istemeyen ünlüler olduğunu söyleyen 42 yaşındaki modacının, hangi ünlüleri kastettiği merak konusu oldu.

İvana Sert, oğlu Kayon Ateş’in kendisinden yaşça çok büyük bir kadınla evlenmek istemesi durumunda “Asla izin vermem, oğlumu alır Mars’a kaçırırım” ifadelerini kullandı.
Daha önce “Evlilik sözleşmesi yapar mısınız?” sorusuna yanıt veren 42 yaşındaki modacı, “Bizde her şey açık, önemli olan aşk” ifadelerini kullanmıştı.

İvana Sert: Dört gelinlik giyecektim, çok ağır diye götüremedim

Yorumlar kapalı.