Ivana Sert: Kocama 10 tane çocuk veririm

Best Of Europe Awards, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. İvana Sert de ödül törenine katılanlar arasındaydı. Eski eşi Yurdal Sert'le evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan, geçtiğimiz yıl turizmci Sezer Dermenci ile Maldivler'de nikah masasına oturan ünlü modacı, "Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusunu dikkat çeken bir cevap verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Ivana Sert (42), önceki gün katıldığı ‘Best Of Europe Awards Ödül Töreni’nde ‘Yılın En Stil Kadını’ ödülünü aldı. Muhabirlerle sohbet eden Sert, “Herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Marka takıntısının olmadığını dile getiren Ivana Sert, “Kıyafetlerimi kendim dikiyorum, hiçbir zaman büyük paralar harcamadım.” dedi.

“Şık olmak ve zengin olmaya gerek yok, ben pazardan giyiniyorum.” açıklamasını yapan modacı, “Alışveriş de yapıyorum, ikinci el markalar da kullanıyorum. Beni tanıyan bilir, çok fazla para harcamıyorum. Benim tek takıntım; ayakkabının güzel deri olması gerek. Suni deri sağlıklı olmadığı için ayaklar önemli, kıymetlimiz… Yaşlanınca anlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Sezer Dermenci ile evliliği hakkında İvana Sert, “Hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedi. Bizim ilişki güzeldi. ‘Birbirimizi bulduk’ diyebilirim. Maldivler’de evlenmek hayalimdi. Daha doğrusu Maldivler değil beyaz kum hayalimdi, Şile’de beyaz kum olmadığı için” şeklinde konuştu.

Oğlu Ateş’in evliliğine sıcak baktığını söyleyen modacı, “Ateş beni Sezer’e teslim etti. Beraber el ele yürüdük. Çok iyi anlaşıyorlar. Ateş mutlu olmasaydı asla evlenmezdim. Evlenmeden önce Ateş’ten ilişki için izin aldım. Ateş’e çok hassasım, benim dünyam” dedi.

“Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?” sorusu da yöneltilen İvana Sert, “Ben Sezer’e 10 tane çocuk veririm. Seviyorum kocamı. Onunla beraber güzel bir anne baba olabiliriz diye düşünüyorum. Bilmiyorum bu dünya biraz karışık, yarın ne olacak bilmiyorum. Bu dönemde savaş var, ekonomik durumlar var, her şey var. Korkuyorum virüsler, pandemiler bilemiyorum” şeklinde konuştu.

 

Ivana Sert: Kocama 10 tane çocuk veririm

Yorumlar kapalı.