İYİ Parti cumhurbaşkanı adayı için tarih verdi! “Millet İttifakı 13’üncü cumhurbaşkanımızı belirleyecek”

Parti genel merkezinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, altılı masanın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili olarak "Aday ismi 2 Mart'ta belli olacak" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesine ilişkin konuştu. İyi Parti aday için 2 Mart’ı işaret etti.

Zorlu, “Dün gerçekleşen görüşme Millet İttifakı’nın paydaşlarının zaman zaman yaptığı periyodik görüşmelerden biridir. Yaklaşık 1 buçuk saatlik bir görüşme gerçekleştirdiler. Sayın Kılıçdaroğlu’nun, genel başkanımızı ziyaretleri sonrası adım adım 2 Mart’taki toplantıya tüm paydaşlar hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

HaberTürk’te yer alan habere göre, Zorlu şunları kaydetti:

“Dün görüşmeden sonra bazı yayınlarda aday üzerinde mutlak bir anlaşma olduğu ya da bize atfen kullanılan ve asla kabul etmeyeceğimiz ‘pazarlık’ gibi ifadeler, bunların hiçbirisi gerçeği yansıtmamaktadır.

2 Mart’ta Millet İttifakı 13’üncü cumhurbaşkanını belirleyecek. Bu iradeyi gösterecek ve en kısa zamanda da bu iradenin ortaklaşmasıyla bunu milletimizle paylaşacağız. Biz İyi Parti olarak milletimizin neyi istediğini, neyi beklediğini biliyoruz. Bu sorumlulukla sayın Genel Başkanımız görüşmelerini gerçekleştiriyor.”

İYİ Parti cumhurbaşkanı adayı için tarih verdi! “Millet İttifakı 13’üncü cumhurbaşkanımızı belirleyecek”

Yorumlar kapalı.