İYİ Partili Erdem: “Siz kimi isterseniz aday gösterin sayın Bahçeli! Her ihtimalde seçimi kaybedeceksiniz”

Yalvaç Kaymakamlığı, CHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” iddiasıyla suç duyurusunda bulunduİYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Cumhurbaşkanının en az üç dönem seçilebilmesi için yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışırız” sözlerine yanıt verdi. Erdem, “Demek ki kendisi de sayın Erdoğan’ın 2. döneminin bittiğini farkında. Siz kimi isterseniz aday gösterin sayın Bahçeli! Her ihtimalde seçimi kaybedeceksiniz” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devlet Bahçeli, geçen hafta sonu partisinin Kızılcahamam’daki kampında cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili konuşmuştu. Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü kez cumhurbaşkanı adayı olup olamayacağına yönelik tartışmalara yanıt verirken “Cumhurbaşkanının en az üç dönem seçilebilmesi amacıyla gerekli yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışır, bunu da başarırız” demişti.

İYİ Partili Bahadır Erdem, Bahçeli’nin bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Erdem’in paylaşımı şöyle:

“Sayın Bahçeli diyor ki ‘Cumhurbaşkanının en az üç dönem seçilebilmesi için yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışırız’. Demek ki kendisi de sayın Erdoğan’ın 2. döneminin bittiğini farkında. Siz kimi isterseniz aday gösterin sayın Bahçeli! Her ihtimalde seçimi kaybedeceksiniz!”

İYİ Partili Erdem: “Siz kimi isterseniz aday gösterin sayın Bahçeli! Her ihtimalde seçimi kaybedeceksiniz”

Yorumlar kapalı.