İYİ Partili Gökhan Zan’dan vatandaşlara çağrı: Gerçek en sonunda açığa çıkacak

İYİ Parti Hatay milletvekili adayı eski futbolcu Gökhan Zan, AA'nın manipülasyonuna karşı yurttaşlara çağrı yaptı Twitter'dan bir mesaj paylaşan Zan, "Yayınlanan manipülatif sonuçların moralinizi bozmasına müsaade etmeyin, gerçek en sonunda açığa çıkacak" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de 60 milyon seçmen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti.  Seçimler için Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu.

Oy verme işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Yurtiçinde 60 milyon 697 bin 843 seçmen, bugün saat 17.00’ye kadar oy kullanabildi.

Seçim yasaklarının sona ermesiyle oy oranları paylaşılmaya başladı. Bu süreçte Anadolu Ajansı ve Anka Haber Ajansı’ndan farklı veriler gelmeye devam ediyor.

GÖKHAN ZAN’DAN SEÇMENE ÇAĞRI

Veri tartışması devam ederken; İYİ Parti Hatay milletvekili adayı eski futbolcu Gökhan Zan Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında “İYİ haberler geliyor” diyen Zan, yurttaşlara da sandıkları terk etmeme çağrısı yaptı.

Zan, şu ifadeleri kullandı:

“İYİ haberler geliyor! Yayınlanan manipülatif sonuçların moralinizi bozmasına müsaade etmeyin, gerçek en sonunda açığa çıkacak. Kesinlikle oyların takibini bırakmayalım. Hep birlikte yarın güzel bir sabaha merhaba diyeceğiz.”

İYİ Partili Gökhan Zan’dan vatandaşlara çağrı: Gerçek en sonunda açığa çıkacak

Yorumlar kapalı.