Johnny Deep ile Amber Heard davasında yeni bir aşk mı doğuyor?

Amber Heard ve Johnny Deep davasında, Johnny Deep'in avukatı Camille Vasquez dikkat çekti. Vasquez, mesleğinin yanı sıra Deep ile romantik bir ilişkiye başladığı iddialarıyla gündeme geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amber Heard ve Johnny Deep davası skandal gelişmelerle devam ederken, Amber Heard’ın çapraz sorgusunda yer alan Johnny Deep’in avukatı Camille Vasquez sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

Vasquez, mesleğindeki başarısıyla adından söz ettirmenin yanı sıra Deep ile romantik bir ilişkisinin başladığı iddialarıyla gündemde. Johnny Deep hayranları, avukat Camille Vasquez’e büyük bir hayranlık duymaya başladı.

Çapraz sorgu sırasında sergilediği olumlu tavır ve Heard’ü köşeye sıkıştırmasıyla sosyal medyada Deep’in hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Hayranlar, Depp ve Vasquez’in mahkeme salonundan görüntülerini paylaşıyor.

Bir hayran, “I Heart Camille Vasquez” tişörtü giyerek paylaşım yaptı. Sosyal medyada taraftan da Depp ve Vasquez’in birbirlerine sarıldıkları fotoğraflar hızla paylaşılmaya başlandı.

Johnny Deep ile Amber Heard davasında yeni bir aşk mı doğuyor?

Vasquez’in, Depp ile bir ilişkisinin olup olmadığı sorulduğunda sadece gülümsemesi ve herhangi bir yorum yapmaması da iddiaları alevlendirdi.

Johnny Deep ile Amber Heard davasında yeni bir aşk mı doğuyor?

Yorumlar kapalı.