Johnny Depp: Amber Heard beni dövüyordu

Hollywood'un ünlü isimleri Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki dava kızıştı. Johnny Depp mahkemede kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard'ün kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü. Depp ayrıca Heard'ün düğünlerinde bile uyuşturucu kullandığını belirtirken, mağdur olduğunu ifade etti, yaşadıklarını anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü aktör Johnny Depp (58) ve uğruna 14 yıllık yuvasını yıktığı Amber Heard’ün (35) aşkları önce nikah masasına, ardından da Hollywood’un en uzun süreli hukuk savaşına uzandı. 2015 ile 2017 arasında evli kalan ikili, bir kez daha mahkeme salonunda karşı karşıya geldi. Bu yasal sürecin “ilk perdesi” geçtiğimiz yıl İngiltere’de gerçekleşmişti.

Davanın ilk duruşması geçtiğimiz haftalarda ABD’nin Virginia kentindeki Fairfax County Courthouse’da görülmüştü. Önceki gün ikinci duruşma da gerçekleşti. Avukatları eşliğinde kozlarını paylaşan ikiliden Depp, ifade verdi.

Evliliklerini “toksik” olarak tanımlayan ünlü isim, “Heard hayal kırıklığı ve öfke içinde bana vuruyordu” şeklinde konuştu. Heard’ün çatışmaya ve şiddet göstermeye yönelik bir ihtiyaç içinde olduğunu belirten Johnny Depp, “Başıma televizyonun kumandasını, yüzüme bir kadeh şarap fırlattı” dedi. Depp, Heard tarafından kendisine yöneltilen şiddet suçlamalarını da reddetti.

Mahkemenin ilk gününde Johnny Depp, çocukluğunda annesinin de babasına karşı fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını ve bu etki nedeniyle iki yıl evli kaldığını belirtti.

Depp Heard’in kendisine şişe fırlattığını anlatırken, ” Kafamın yanından geçti ve tam arkamda parçalandı. Sonra diğer şişeyi aldı. Ben koltukta oturuyordum. İkinci şişeyi aldığında yine aynı yerdeydim. Barın kenarından eğildi ve büyük bir şişe fırlattı. Evin her yerinde parçaları vardı. Elime de saplanmıştı. Açıkçası ilk başta hiçbir acı hissetmedim.” dedi.

Depp, ifadesini, “Hissettiğim şey sıcaklıktı ve sanki elimden bir şey damlıyormuş gibi hissettim ve sonra baktığımda parmağımın ucunun kopmuş olduğunu gördüm. Çıkan kemiğimi doğrudan görebiliyordum.” sözleriyle sürdürdü. Depp’in olayın ardından acil serviste çekilen görüntüleri de mahkemede paylaşıldı. Bu sırada söz alan Depp, “‘Acil servisteki benim. Unuttuğum bir ayrıntı var. Bayan Heard kül tablasından sigaramı alıp yüzüme söndürmüştü.” dedi.

Hangi parmak olduğu sorulduğunda, Depp sağ orta parmağını kaldırdı ve jüriye elinin gösterdi. “İlk zamanlarda tüm bu kemiklerin ezildiğini görebiliyordunuz” dedi. O anlarda ‘şokta’ olduğunu vurguladı ve olayı anlatmaya devam etti: “Acil servise gittiğimizde Heard’ün başı belaya girmesin diye parmağımın sıkıştığını söyledim. ” dedi.

Johnny Depp: Amber Heard beni dövüyordu

Yorumlar kapalı.