Kabızlığı ortadan kaldırıyor, yağları cayır cayır yakıyor! Yeşil sebze detoksu sayesinde fazla kilolarınızdan kurtulun

Fazla kilolarından kurtulmak isteyen kişiler, çeşitli detoks suları hazırlayarak gün içinde tüketiyor. Vücudu hızlı şekilde yenileyen ve metabolizmanın hızlı şekilde çalışmasını sağlayan detoks suları kilo vermede oldukça yardımcıdır. Onlardan biri de yeşil sebze detoks suyu. Siz de yeşil sebze detoks suyu sayesinde kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Peki yeşil detoks suyu nasıl hazırlanıyor? İşte yeşil sebze detoks suyunun tarifi…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlıklı bir şekilde fazla kilolarımızdan kurtularak ideal kiloya ulaşabilmek için düzgün bir diyet programına uymamız gerekir. Uzmanlar tarafından hazırlanan diyet listeleri kişiye özel olduğu için, başkasının diyet programını uygulamak doğru değildir.

Diyet programlarının yanı sıra, evde hazırlayabileceğiniz çeşitli tariflerle de fazla kilolarınızdan kurtulmak mümkün.

Bu tariflerin başında detoks suları geliyor. Detoks suları, vücutta biriken ödemleri atarak metabolizmamızın hızlı çalışmasını sağlar.

Çok sayıda detoks suyu tarifi vardır. Bunlardan birisi de yeşil detoks suyudur. Posta.com.tr’de yer alan içerikte, yeşil sebze detoks suyunun tarifi şöyle;

METABOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR

Metabolizmanızın yavaş olduğunu düşünüyorsanız veya kilo vermek istiyorsanız günlük diyetinize bir bardak sebze ve meyvelerden oluşan detoks suyu ekleyin. Taze yeşil meyve suyundaki bazı bileşikler probiyotik görevi görebilir.

Bunlar, sindirim sisteminizdeki yararlı bakterilerin büyümesini besler ve destekler. Bu, kabızlığın, kilo kaybının yanı sıra gelişmiş bağışıklık fonksiyonunun azaltılmasına yardımcı olur.

KİLO KAYBINI DESTEKLİYOR

Kilo kaybı için popüler bir içecek olan detoks sularını tüketirken şekersiz olarak içmeye özen gösterin.

Şekerli tüketilen detoks suları kilo alımına sebep olabilir. Hemen tüketmek için evde taze yeşil meyve suyu hazırlayın ve faydalarından en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.

Hazırlanması çok kolaydır ve çok fazla hazırlık süresi gerektirmez. Birçok tarif olsa da, lezzetli bulacağınız ve malzemeleri de kolayca bulunabilen bir tanesini burada bulabilirsiniz.

DETOKS SUYUNUN İÇİNE MUTLAKA LİMON EKLEYİN

Detoks malzemelerini hazırlayıp yapmaya başlamadan önce mutlaka 1 adet limon kullanmayı unutmayın.

Limon metabolizmayı adeta coşturuyor. Araştırmalara göre, diyetinize limon dahil etmek metabolizmanızı hızlandırabilir. Bunun nedeni, limonun ısı üretmek için kalorilerin yakıldığı metabolik bir süreç olan termojenezi tetikleyebilmesidir.

YEŞİL SEBZE DETOKS SUYU TARİFİ

Bu tarif için biraz ıspanak yaprağı, yarım yeşil elma, biraz nane yaprağı, yarım salatalık ve birkaç damla limona ihtiyacınız var.

Tüm malzemeleri temizleyin ve pürüzsüz bir macun elde edene kadar karıştırın. Gerekirse su ekleyin.

Hazırladığınız karışımı düzenli olarak tüketin. Bu sağlıklı yeşil sebze detoksu aşırı alımı bile zayıf kan şekeri kontrolüne veya böbrek sorunlarına neden olabilir. Bu sebeple aşırı tüketmemeye özen gösterin. Eğer kronik bir hastalığınız varsa detoks sularını tüketmeden önce bir uzmana danışın.

Kabızlığı ortadan kaldırıyor, yağları cayır cayır yakıyor! Yeşil sebze detoksu sayesinde fazla kilolarınızdan kurtulun

Yorumlar kapalı.