Kadir Doğulu’dan “çalıntı hikaye” iddialarına yanıt: Bu sadece bana ait bir hikaye değil

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül Doğulu ile başından geçen bir olayı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında anlatmış, ardından bu hikâyenin sosyal medyadan alıntılandığı öne sürülmüştü. O iddialardan sonra Doğulu sessizliğini bozdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlikte rol aldıkları ‘Fatih Harbiye’ dizisinin ardından 2016 yılında nikâh masasına oturan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında konuk olarak şarkı söyledi.

Doğulu, performanslarının ardından evlilikleri hakkında konuşurken yaşadıkları bir tartışmayı anlattı. Doğulu’nun anlattığı olayın çalıntı olduğu iddia edildi.

Habertürk’ten Volkan Özdemir’in haberine göre, Doğulu, yaşananların ardından Yeniköy’de görüntülendi. Doğulu, bir mekândan çıkarken objektiflere takıldı.

Gündem olan anısına açıklık getiren Doğulu şöyle konuştu:

“Aslında çok konuşmak istemiyorum. Hepimiz birbirimizin aynısıyız, benziyoruz birbirimize. Bu sadece bana ait bir hikâye değil. Herkesin yaşadığı bir hikâye… Biz hepimiz birbirimizle aynıyız. Herkes yaşıyor. Sizler de eşiniz ve kız arkadaşınız ile bu tarz olaylar yaşamıyor musunuz? Birilerinin daha yaşıyor olması anormal değil. Herkes algıda eşsiz ama yaşantı olarak bir… Şu örneği vereyim; herkes arefe günü trafiğe yakalanmayayım diye çıkmıyor, ertesi gün çıkar ve trafiğe yakalanır”

Kadir Doğulu’dan “çalıntı hikaye” iddialarına yanıt: Bu sadece bana ait bir hikaye değil

Yorumlar kapalı.