Kağıt Ev Cemre kimdir? Kağıt Ev Cemre’si Helin Kandemir kaç yaşında, nereli?

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş'ın paylaştığı Kağıt Ev dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Cemre karakterini Helin Kandemir canlandırıyor. Kağıt Ev Cemre kimdir? Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir kaç yaşında, nereli? İşte tüm detaylar...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star Tv’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Kağıt Ev bu akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak. Dizide Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olmasını izleyeceğiz. Birbiri ardına zincirlenen olaylar örgüsünü izleyiciyle buluşturacak olan yapımda Cemre karakterine Helin Kandemir hayat veriyor. Peki, Kağıt Ev Cemre kimdir? Kağıt Ev’in Cemre’si Helin Kandemir kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler.

Kağıt Ev Cemre kimdir? Kağıt Ev Cemre'si Helin Kandemir kaç yaşında, nereli?

KAĞIT EV CEMRE KİMDİR?

Ailenin ortanca çocuğudur. Sağı solu belli olmayan, bir an çok neşeliyken kısa bir süre sonra agresif birine dönüşebilen, bazen de ağır depresyona giren bir kızdır. Aslında çok zekidir ama zekasını yıkıcı bir biçimde çevreye zarar vermek için kullanır. Ailenin ortanca çocuğudur. Babasına aşırı düşkündür ve kimseyle paylaşmak istemez.

Kağıt Ev Cemre kimdir? Kağıt Ev Cemre'si Helin Kandemir kaç yaşında, nereli?

HELİN KANDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında doğmuştur. Reklam, sinema ve dizi oyuncusudur.

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 2013 yılında Ötesiz İnsanlar’da oynayarak kazanmıştır. Daha sonra Bitmeyen Hikaye, Kollama, İsimsizler adlı yapımlarda rol almıştır. Bu dizide Pelin Akıncı karakterini oynamıştır. Minik yıldız Helin Kandemir oyunculuğun yanı sıra reklam filmlerinde de rol almıştır. Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin oynadığı reklamlardan bazılarıdır.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Helin Kandemir, 2018 yılında ekranlara gelen Bir Damla Gözyaşı dizisinde Elif Yürekli karakterini canlandırdı. Aynı yıl Hakan: Muhafız dizisinde sonra, 2020’de ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit rolünde oynadı.

Son olarak yeni başlayacak “Kağıt Ev” dizisinin kadrosunda yer almaktadır.

Kağıt Ev Cemre kimdir? Kağıt Ev Cemre’si Helin Kandemir kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.