Kahramanmaraş depremini bilen Frank Hoogerbeets’ten Adana depremi sonrası korkutan uyarı!

6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık depremleri önceden tahmin eden gökbilimci Frank Hoogerbeets Adana Kozan’daki 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından tedirgin eden bir paylaşım yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin acısını unutmadan Adana’dan gelen deprem haberiyle bir kez daha sarsıldı. Herhangi bir yıkımın olmaması rahat bir nefes aldırırken, Kahramanmaraş merkezli depremleri nokta atışı tahmin etmesi ile Türkiye’de adını duyuran Frank Hoogerbeets, gezegenlerin konumları üzerinden yeni bir uyarıda bulundu. Frank Hoogerbeets, “Bu öncül aktivite olabilir. Ekstra tetikte olun.” diyerek uyarıda bulundu.

“EKSTRA DİKKATLİ OLUN”

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeets’ten dikkat çeken bir uyarı geldi. Bir kez daha “gezegenlerin konumu” ile deprem tahmini yapan Hoogerbeets, “23-24 Temmuz’daki gezegen geometrisi önemli bir sismik olayı tetikleyebileceğinden, bu durum öncü bir aktivite olabilir. Ekstra dikkatli olun” diyerek uyarıda bulundu.

 

“ÖZEL BİR YAZILIM GELİŞTİRDİM”

Birçok kullanıcı deprem uzmanının nasıl böyle tahminlerde bulunduğuna anlam veremezken Hoogerbeets, yeni bir açıklama daha yaptı. Araştırmacı paylaşımında, “Türk medyasının iddia ettiği gibi kahin ve peygamber değilim. Ve büyük depremler için asla kesin tarih vermedim. Yeryüzü ve gezegen pozisyonları arasındaki ilişkiler üzerine çalışan bir araştırmacıyım, bu amaçla özel bir yazılım geliştirdim.” ifadelerini kullanmıştı.

Kahramanmaraş depremini bilen Frank Hoogerbeets’ten Adana depremi sonrası korkutan uyarı!

Yorumlar kapalı.