Kanseri yenen Canan Ergüder, Aile dizisiyle ekranlara dönüyor

Kanser tedavisi nedeniyle Menajerimi Ara dizisinden ayrılmak zorunda kalan oyuncu Canan Ergüder, Show TV’nin merakla beklenen Aile dizisiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kariyeri boyunca çok sayıda önemli projede yer alan başarılı oyuncu, bu kez farklı bir rolle sevenlerinin karşısına çıkacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder, Nur Sürer, Levent Ülgen, Ushan Çakır, Emel Göksu, esma Yeşim Gül, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ozan Gözel ve Ecem Simge Yurdatapan’ın bulunduğu Show TV’nin yeni dizisi Aile, 14 Şubat’ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu Ay Yapım imzalı Aile dizisi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Daha önce çok sayıda önemli dizi projelerinde yer alan ve kanser tedavisi nedeniyle ekranlara ara vermek zorunda kalan Canan Ergüder de, Aile dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.

Kanseri yenen başarılı oyuncu, bu zamana kadar hiç canlandırmadığı bir karakter ile seyircinin karşısına çıkacak.

Canan Ergüder, Aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak ‘Aile’ dizisinde başarılı oyuncu annesi Hülya Soykan’ın (Nur Sürer) baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden ve bu yüzden istemediği bir evlilik yapmış, iki çocuk annesi Leyla Soykan Sayıcı’yı canlandıracak. Başarılı oyuncu bu dizide aynı zamanda Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan Soykan’ın ablası olacak.

14 Şubat’ta Show TV’de başlayacak ‘Aile’, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Kanseri yenen Canan Ergüder, Aile dizisiyle ekranlara dönüyor

Yorumlar kapalı.