Kanye West’ten Kardashian’a barışma sinyali: Yeniden karıma dönmem gerekiyor

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan Kanye West, bir etkinlikte yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Kim Kardashian’la yeniden bir araya geleceğini ima eden West, "Kamuoyu önünde bir eş olarak kabul edilemeyecek şeyler yaptım" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2014 yılında rapçi Kanye West (44) ile nikah masasına oturan reality show yıldızı Kim Kardashian (40), geçtiğimiz şubat ayında eşine boşanma davası açmıştı. West ile ayrılık kararının ardından adı kimseyle anılmayan Kardashian’ın geçtiğimiz günlerde komedyen Pete Davidson (28) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Ünlü rapçi, Kim Kardashian’ın yeni sevgilisiyle görüntülenmesinin ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Dün Los Angeles’taki bir ‘Şükran Günü’ etkinliğinde görülen Kanye West, Kardashian’a yeniden dönmek istediğiyle ilgili sözler sarf etti.

Page Six’in haberine göre; West, “Tanrı’nın istediği anlatı, tüm bu ilişkilerde kurtarılabileceğimizi görmektir. Hatalar yaptık. Ben hatalar yaptım! Bir koca olarak kabul edilemez şeyler yaptım ama bugün hikayeyi değiştirmek için buradayım!” ifadelerini kullandı.

“Mümkün olduğunca çocuklarımın yanında olmak istiyorum. Evin dışında olsam da evin hemen yanında bir evim var.” diyen Kanye West ayrıca, “Onların hemen yanında olmak için her şeyi yapıyorum. Bunu en aklı başında, en sakin şekilde ifade etmeye çalışıyorum ama eve dönmem gerekiyor!” şeklinde konuştu.

 

Kanye West’ten Kardashian’a barışma sinyali: Yeniden karıma dönmem gerekiyor

Yorumlar kapalı.