Kar yağışı nedeniyle 15 saat boyunca yolda kalan vatandaş: “Karayollarını arıyoruz, ‘Allah yardımcınız olsun’ diyorlar”

Kar yağışı nedeniyle Osmaniye-Gaziantep Otoyolu’nda, vatandaşlar arabalarında mahsur kaldı. ANKA’ya ulaşan Durmuş Küçükoğlu, 15 saattir yolda kaldıklarını aktardı; “Aileler perişan, devlet yetkililerinden kimse gelmedi. Hasta olanlar var. Lavabo ihtiyaçlarını karşılayamıyor bayanlar. 15 saattir bir insan aç susuz ne yapabilir. Karayollarını arıyoruz, 'Allah yardımcınız olsun' diyorlar” sözleriyle yetkililerden yardım istedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğun kar yağışı nedeniyle Osmaniye- Bahçe-Gaziantep Otoyolu ulaşıma kapandı. Kilometrelerce kuyruk oluştu. Vatandaşlar dün akşam 19.00’dan bu yana aç ve susuz mahsur kaldıklarını söyledi. Hayvanlarını Gaziantep’e götürmek için yola çıktığını söyleyen Durmuş Küçükoğlu da hayvanlarının aç kaldığını ve yaşanan sıkıntıyı ANKA Haber Ajansı’na şöyle anlattı:

“Burası Osmaniye Bahçe otoban yoldayız. 15 saattir yoldayız devlet yetkilisinden kimse gelmedi. Aileler perişan yaklaşık 50 kilometre kuyruk var. 15 saattir burada aç susuz. Bazı araçların yakıtı bitti. Kar devam ediyor. Ne yanımıza gelen var ne de açıklama var. Hasta olanlar var. Lavabo ihtiyaçlarını karşılayamıyor bayanlar. Bizim hayvanlarımız arabada perişan oldu. Birinin gelip de bize açıklama yapmasını bekliyoruz. Karayollarını, emniyeti arıyoruz. Herkes bize diyor ki ‘Allah yardımcınız olsun.’ En azından gelip Kızılay bir açıklama yapsa 15 saattir bir insan aç susuz ne yapabilir!”

 

Kar yağışı nedeniyle 15 saat boyunca yolda kalan vatandaş: “Karayollarını arıyoruz, ‘Allah yardımcınız olsun’ diyorlar”

Yorumlar kapalı.