Karnı burnunda Rihanna’ya ihanet şoku: Asap Rocky Rihanna’yı Amina Muaddi ile mi aldattı?

Hamileliğiyle şu sıralar gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Rihanna ve rap şarkıcısı ASAP Rocky, haklarında çıkan aldatma söylentileriyle hem Twitter hem de Google gündeminde trend oldu. Rapçinin, Rihanna'nın daha önce beraber ayakkabı tasarladığı Amina Muaddi ile beraber olduğu düşünülüyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamilelik stiliyle adından sıkça söz ettiren Rihanna’nın aldatıldığı iddia edildi. Anne olmak için gün sayan Rihanna, Asap Rocky ve Muaddi’yi yakaladı.

Rocky’nin, ünlü yıldıza ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile ihanet ettiği ileri sürüldü. Dedikoduların ardından Rihanna, Muaddi’yi Instagram hesabından takipten çıktı.

Barbadoslu şarkıcının, Asap Rocky ve Amina Muaddi’yi birlikte yakaladığı söylentisi de ortaya atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı da yaptığı paylaşımda ASAP Rocky ve Rihanna’nın ayrıldığını, bunun sebebinin de Amina Muaddi olduğunu belirtti.

Aynı kullanıcı, rapçi ile tasarımcının ilişkisinin yeni olmadığını ve yıllardır görüştüklerini de açıkladı. Çıkan haberlerin ardından taraflar henüz konuyla alakalı bir açıklama yapmadı.

Ayrıca rapçinin Rihanna’yı aldattığı iddiaları, ünlü şarkıcının hem Twitter hem de Google gündeminde trend olmasına sebep oldu.

Karnı burnunda Rihanna’ya ihanet şoku: Asap Rocky Rihanna’yı Amina Muaddi ile mi aldattı?

Yorumlar kapalı.