‘Kavak Yelleri’ dizisi ile tanınan Pelin Karahan: “Sokakta bana hala Aslı diyorlar”

Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Türkiye'yi kasıp kavuran Kavak Yelleri yılları hakkında da konuşan Karahan, "Sokakta bana hâlâ Aslı diyorlar, ben de dönüp bakıyorum” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu.

İki çocuk annesi Karahan, “Anne olunca anladım ki bu, başka bir his. Anne olduktan sonra anne rolü oynamak bile bambaşka. Acıma, üzülme, kalbinin çarpması hepsi çok daha etkili hissediliyor. Mesela annem benim her şeyim. O olmasa ne yapardım bilmiyorum. Abla kardeş gibiyiz” ifadelerini kullandı.

Babasız büyümenin zorluklarından da bahseden Karahan, “Türkiye’de babasız büyümek zor. Ben kendi kendime bir kalkan oluşturdum. Hayata karşı hep bir mesafem oldu. Bu mesafenin bazen eksilerinden çok artılarını da gördüm” diye konuştu.

'Kavak Yelleri' dizisi ile tanınan Pelin Karahan: "Sokakta bana hala Aslı diyorlar"

BANA HÂLÂ ASLI DİYORLAR

Hürriyet’ye yer alan habere göre, 2007-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan “Kavak Yelleri” dizisiyle ünlenen Pelin Karahan, bu projenin kendisi için şans olduğunu da dile getirerek şunları söyledi:

“Kavak Yelleri’nde çok çalıştım ve piştim. Her şeyi öğrendim. Doğru kanal, doğru cast ve yönetmen benim için büyük bir şanstı. Sokakta bana hâlâ Aslı diyorlar, ben de dönüp bakıyorum.”

‘Kavak Yelleri’ dizisi ile tanınan Pelin Karahan: “Sokakta bana hala Aslı diyorlar”

Yorumlar kapalı.