Kayahan’ın kızı Beste Açar evleniyor

3 Nisan 2015'te yumuşak doku kanseriyle mücadelesini kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, deprem tahmin uzmanı Oksal Erev ile dünyaevine gireceklerini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beste Açar, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile 2 Şubat 2022 tarihinde Oksal Erev ile nikah masasına oturacaklarını duyurdu.

47 yaşındaki Açar, müstakbel eşi ile verdiği poza ise kalp ve yüzük emojileriyel birlikte “Sihir açığa çıkmak üzere yıllarca bekleyebilir” mesajını yazdı.

Oksal Erev da sosyal medyada şu ifadeleri kullandı:
“Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Beni düşünen, empati kurmaya bilen, hep ama hep pozitif olup bana hayatın en güzel tarfalarını gösteren bir güzel ile ömür boyu birlikte olmak…”

“İşte mutlu son diye ben buna derim. Beste çok özel bir kadın. Yıllar süren arkadaşlığımız sırasında da karakterine, huyuna, bu kadar kaos içinde bile dingin olan yaşantısına hayran olduğum gerçek bir hanımefendiydi…”

“Şimdi ise hayat arkadaşım, eşim, canım olacak. İlişkimizin başladığı günden bu yana yolladığınız mesajlar da ne kadar doğru bir yola girdiğimizin sağlaması oldu sanki. herkes mutlu. iyi ki varsınız.”

Beste Açar, babasının vefatı sonrası evlenen İpek Açar’la yaşadığı polemikle gündeme geliyor. Kayahan’ın mezarı başında paylaşım yapan Açar, İpek Açar Kömürcü’ye yeniden evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmaya devam ettiği için tepki göstermişti.

Açar, “Bedenler sonludur ancak varlığımız enerjetik formda sonsuzdur ve her zaman iletişim mümkündür. Babam diyor ki; İpek Hanım evlendiği için soyadımı kullanmasına iznim yoktur” ifadelerini kullanmıştı.

İpek Açar Kömürcü ise bu sözlere sert bir karşılık vermişti: Öbür dünyada olan babamla konuştum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm; Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım. Ben böyle olmasını istiyorum.

Kayahan’ın kızı Beste Açar evleniyor

Yorumlar kapalı.