Kazadan yaralı kurtulan Melis İşiten, yoğun bakımdaki sevgilisi Sergen Deveci’nin son durumunu paylaştı

Aralarında Melis İşiten, Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy gibi isimlerin bulunduğu minibüs, bir tıra arkadan çarptı. Korkunç kazadan yara alarak kurtulan İşiten, sosyal medya hesabından yoğun bakımdaki sevgilisi Sergen Deveci'nin elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşarak "Kaybımız ve acımız tarifsiz. Sergen'in bilinci açık. Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden tiyatro ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, Amasya – Çorum kara yolu üzerinde, tıra arkadan çarptı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Melis İşiten ise sosyal medya hesabından son durumlarını paylaştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada, minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Deveci, önlem amaçlı yoğun bakıma alınırken İşiten ve Fersoy’un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

MELİS İŞİTEN: ÇOK BÜYÜK BİR ŞEY YAŞADIK

Rol arkadaşı Sergen Deveci ile aşk yaşayan İşiten, Instagram hesabından oyuncunun elini tutarak yaptığı paylaşımda “Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükrederek hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen’in bilinci açık. Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum” ifadelerini kullandı.

Kazadan yaralı kurtulan Melis İşiten, yoğun bakımdaki sevgilisi Sergen Deveci’nin son durumunu paylaştı

SERGEN DEVECİ KONTROL AMAÇLI YOĞUN BAKIMDA

Sağlık durumunun ağır olduğu konuşulan Sergen Deveci’nin son durumuna ilişkin ayrıntılar da belli oldu. Deveci hayati tehlikeyi atlattı. Bilinci açık, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuluyor. Tedavisinin ardından da taburcu edilecek.

Kazadan yaralı kurtulan Melis İşiten, yoğun bakımdaki sevgilisi Sergen Deveci’nin son durumunu paylaştıSerge

Kazadan yaralı kurtulan Melis İşiten, yoğun bakımdaki sevgilisi Sergen Deveci’nin son durumunu paylaştı

Yorumlar kapalı.