Kediler soğuktan donmasın diye her gün soba yakıyor

Trabzonlu 46 yaşındaki çay ocağı işletmecisi Ogün Bakırcı, kar yağışıyla ıssızlaşan Hıdırnebi Yaylası'ndaki kedileri sahiplendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılın dört mevsimini Akçaabat ilçesinin 1600 rakımlı Hıdırnebi Yaylası’nda geçiren Ogün Bakırcı, 30 yıldır dededen kalma çay ocağını işletiyor. Çay ocağında yaz sezonu boyunca yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Bakırcı, bugünlerde beyaza bürünen yayladaki sahipsiz canları da unutmuyor.

Kar yağışıyla ıssızlaşan yaylada soğuktan donmasınlar ve aç kalmasınlar diye 2’si yavru 5 kediye çay ocağının kapılarını açan Bakırcı, hayvan sevgisiyle de örnek oluyor. Issızlaşan yaylada müşterisi olmasa dahi kedileri için her gün sobasını tüttüren Bakırcı, kedilerin beslenmesi ve tedavileriyle de yakından ilgileniyor.

Kediler soğuktan donmasın diye her gün soba yakıyor Bakırcı, arkadaşlarının da hayvanlara baktığını bildiği için kendisine destekte bulunduğunu ifade ederek “Kimi mama getiriyor, kimi kemik getiriyor. Ne bulurlarsa getiriyorlar. Ben de buraya sığınan hayvanlara bakıyorum” diye konuştu.

“BURANIN MASKOTU OLDULAR”

Çay ocağının içerisinde 5 kediye baktığını aktaran Ogün Bakırcı, “Onları mekana alıştırdık ve buranın maskotu oldular. Onlarla burada çay hizmeti veriyoruz” dedi.

Kediler soğuktan donmasın diye her gün soba yakıyor

Kediler soğuktan donmasın diye her gün soba yakıyor

Yorumlar kapalı.