Kendisinden 48 yaş büyük ABD’li Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu’ndan hamilelik açıklaması!

ABD'ye yerleşen ve ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile dünyaevine giren Meltem Miraloğlu'nun beşinci tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu ve anne olmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Meltem Miraloğlu cephesinden açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meltem Miraloğlu, Türkiye’de dizi teklifleri alamayınca ABD’ye yerleşmişti. Miraloğlu, o dönem kendisinden 48 yaş büyük ABD’li Patrick Grady ile nikah masasına oturarak adından söz ettirmişti.

Yaptığı evliliğin ardından tüp bebek tedavisine başlayan çiftin dört kez düşükle sonuçlanan bir süreç yaşadığı ileri sürülmüştü.

Meltem Miraloğlu’nun eşiyle beşinci kez tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti. Meltem Miraloğlu’na embriyo transferi yapıldığı, oyuncunun tedavisinin sonuç verdiği ve hamile olduğunu öne sürülmüştü.

Kendisinden 48 yaş büyük ABD'li Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması!

Meltem Miraloğlu, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla alakalı açıklamada buldu. Sessizliğini bozan Miraloğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla dedikoduları yalanladı. Eski oyuncu, “Hamile değilim, çocuğum yok” şeklinde konuştu.

Öte yandan 2019’da ABD’ye yerleşen Meltem Miraloğlu, “Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

Kendisinden 48 yaş büyük ABD’li Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu’ndan hamilelik açıklaması!

Yorumlar kapalı.