Kenya Milli Takımı teknik direktörü Fırat’tan Binali Yıldırım’a forma hediyesi

Kenya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Engin Fırat'tan Binali Yıldırım'a formalı bayram tebriği. Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, bayram tebriği için Yozgatlı işadamı ve YOGSİAD Başkanı Ayhan Çelik'i kabul etti.Kenya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Engin Fırat, eski Başbakan Binali Yıldırım'a Kenya Milli Takımı'nın formasını hediye ederek bayram tebriğinde bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kenya Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapan Engin Fırat’tan Binali Yıldırım’a formalı bayram tebriği. Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, bayram tebriği için Yozgatlı işadamı ve YOGSİAD Başkanı Ayhan Çelik’i kabul etti.

Çelik, bayramlaşma sırasında, Kenya Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapan Engin Fırat’ın Binali Yıldırım için gönderdiği formayı takdim etti. Aynı zamanda Binali Yıldırım ile hemşeri olan Engin Fırat, Yıldırım ile telefonda görüşerek Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Yıldırım da, Engin Fırat’ın uluslararası arenada Türkiye’yi temsil etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kenya Milli Takımı teknik direktörü Fırat’tan Binali Yıldırım’a forma hediyesi

Yorumlar kapalı.