Kerem Bürsin Türk erkekleri ve Amerikan erkeklerini kıyasladı!

Geçtiğimiz hafta "Sektörde toksik erkekler var, hâlâ çalışıyorlar" açıklamasıyla magazin gündemine gelen Kerem Bürsin, cilt bakımı yaptırmak için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 12 yaşında ailesiyle birlikte yurt dışına yerleşen ve uzun süre Amerika'da yaşayan ünlü oyuncu, bakım konusunda Türk erkekleri ile Amerikalı erkeklerini kıyasladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyunculuk kariyeri dışında özel hayatıyla da çok konuşulan, son olarak hakkında çıkan aşk haberlerine tepki gösteren Kerem Bürsin, “Beni başka birileriyle yazdılar. Şu anda hayatımda kimse yok, sadece iş var. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz” ifadelerini kullanmıştı.

“Tabii ki Hande’yle konuştum”

İlişkileri sessiz sedasız sona eren Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin yaşadığı sağlık sorunu hakkında da konuşan oyuncu, “Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı çok bir şey demek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu” demişti. Öte yandan ayrılık sonrası Hande Erçel’le küs olduğu iddiaları hatırlatılan Bürsin, “Gayet iyiyiz” demekle yetinmişti.

Kerem Bürsin Türk erkekleri ve Amerikan erkeklerini kıyasladı!

“Toksik erkekler var, hala çalışıyorlar”

Farah Zeynep Abdullah’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı “Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar” çıkışı hakkındaki düşünceleri sorulan Bürsin, ”Farah bence çok doğru söylemiş ama bu sadece bizim sektörümüzde ve ülkemizde yaşadığımız bir sorun değil. Diğer sektörlerde de, diğer ülkelerde de aynı problemlerle karşılaşılıyor. Hoş değil bu durum. Kimseyi eleştirmek istemem ama piyasamızda toksik erkekler var, hala çalışıyorlar. Böyle şeylere önem vermemiz lazım” şeklinde konuşmuştu.

Kerem Bürsin Türk erkekleri ve Amerikan erkeklerini kıyasladı!

Cilt bakımı yaptırdı

Kerem Bürsin, son olarak cilt bakımı yaptırmak için geldiği Nişantaşı’ndaki bir sağlık merkezinde görüntülendi. Cilt bakımlarını yılda birkaç kez aksatmadan yaptırdığını söyleyen oyuncu, metroseksüellik akımının hâlâ devam ettiğini ve Türk erkeklerinin Amerikalılara göre daha bakımlı olduğunu söyledi.

“Metroseksüel akımı hala var”

Genelde Türk erkeklerinin bakıma mesafeli olduğu algısının kalmadığını anlatan Kerem Bürsin, “Bence tam tersi. Türk erkekleri olarak Amerikalılara göre daha bakımlıyız. Bence o metroseksüel akımı hâlâ var. Günün sonunda cildimize de bir şekilde bakmamız lazım. Yılda bir kez gidip, ben de cilt bakımlarımı yaptırıyorum” dedi.

Kerem Bürsin Türk erkekleri ve Amerikan erkeklerini kıyasladı!

Yorumlar kapalı.