Kerem Kınık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı!

Depremde yıkıma uğrayan yurttaşları bir de Kızılay eliyle mağdur eden Kerem Kınık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik bir paylaşımda bulundu. Kınık Kılıçdaroğlu’nun Kızılaycılarla ‘helalleşmesi’ gerektiğini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin şubat ayında yaşadığı büyük depremlerde sokakta kalan depremzedeye çadır satan, yardımları geç ulaştıran Kızılay’ın söz konusu dönemde başında olan Kerem Kınık, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşananlar için “Üzüldüm” demesinden saatler sonra görevi bırakan Kınık cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın geride kalması üzerine Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasının ‘gerçekleri saptırdığını’ ileri sürdü.

Kınık’ın söz konusu paylaşımı şu şekilde: 

“Eveet Kemal bey,

Durumunuzu anlayabiliyorum, gerçekten zordasınız.

Kampanyanızda afetzedelere kan ve çadır sattığımızı söyleyerek gerçekleri çarpıttınız. Oysa ki SGK Genel Müdürlüğünüz esnasında mevcut kan uygulamasını siz yapmıştınız. Kızılay’ın afetzedelere hiç bir şey satmadığını da gayet iyi biliyordunuz. 99 Marmara depreminde sizin zihniyetinizi paylaşan ve kazanırsanız Kızılay’ı tekrar onlara teslim edeceğinizi söylediğiniz sorumluların 90bin çadırı bile tedarik edemediğini ama bu depremde 900bin çadırı sahaya kurduğumuzu da çok iyi biliyordunuz.

Bunu en çok da afetzedeler biliyordu ve büyük acılar yaşayan o insanlar dünya afet müdahale tarihine fedakâr ve başarılı bir seferberlik çabası olarak geçecek faaliyetleri karalamanıza izin vermeyip sandıkta size gereken cevaplarını çok açık verdiler. Bana ulaşan ve gerçeği bilen yüzlerce CHP seçmeni ve bağışçısıyla gönüllüsüyle çalışanıyla faydalanıcısıyla yüzbinlerce Kızılaycı bize yaptığınız haksız saldırılar nedeni ile kırgınlıklarını, öfkelerini ve sandıkta verecekleri cevaplarını paylaştılar. 

Şimdi sizin bana yaptığınız çağrıları ve saldırıları benim size yapmam hem yakışık almaz hem de benim vazifem değil. Ama eğer samimi iseniz Kızılaycılarla helalleşmelisiniz ve Kızılay camiasından da özür dilemelisiniz.”

Kerem Kınık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı!

Yorumlar kapalı.