Kılıçdaroğlu Ecevit’i andı: “Kıbrıs’ın Fatih’i, Türkiye’nin Karaoğlan’ı, büyük siyaset ve devlet adamı”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşamını yitirmesinin 15. yılında eski Başbakan ve eski CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit için “Kıbrıs’ın Fatih’i, Türkiye’nin Karaoğlan’ı, büyük siyaset ve devlet adamı, Genel Başkanım Bülent Ecevit'i rahmet ve özlemle anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum" mesajını yayınladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşamını yitirmesinin 15. yılında eski Başbakan ve eski CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit için “Kıbrıs’ın Fatih’i, Türkiye’nin Karaoğlan’ı, büyük siyaset ve devlet adamı, Genel Başkanım Bülent Ecevit’i rahmet ve özlemle anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum” mesajını yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vefatının 15. yıl dönümünde eski Başbakan ve CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit’i, yayınladığı sosyal medya mesajı ile andı. Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Ömrünü milletine adamış, cesareti, mütevaziliği ve sevgiye olan inancıyla gönüllerde taht kurmuş, Kıbrıs’ın Fatih’i, Türkiye’nin Karaoğlan’ı, büyük siyaset ve devlet adamı, Genel Başkanım Bülent Ecevit’i rahmet ve özlemle anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum.”

Kılıçdaroğlu Ecevit’i andı: “Kıbrıs’ın Fatih’i, Türkiye’nin Karaoğlan’ı, büyük siyaset ve devlet adamı”

Yorumlar kapalı.