Kılıçdaroğlu Oğuzhan Uğur’un çağrısına yanıt verdi: Mevzular Açık Mikrofon’a katılacak

Babala Tv'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeniden Mevzular Açık Mikrofon programına davet etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babala Tv’nin kurucusu Oğuzhan Uğur, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yeniden Mevzular Açık Mikrofon programına davet etti.

‘BUYURMAZ MISINIZ?’

Oğuzhan Uğur şunları söyledi:

“Sn. Kılıçdaroğlu’nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum. Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofon’a bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı.

Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar. Bu sebeple sizi tekrar davet ediyoruz. Kimileri programımıza katılan gençleri “Babala kitlesi” diye başlıklandırıp, liderlerinin yanlış cevaplarını ya da kötü performanslarını örtmeye çalışsa da, Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar memleketin her köşesinden birçok farklı partiye gönül vermiş, cebine para sokuşturulmamış, eline soru verilmemiş başlığını kendi koymuş 7200 genç ağırladı . Gördüğünüz yüzler, duyduğunuz sorular, birilerinin değil, memleketimizin gençlerine aitti. Gerçek sorular duymak, ve hatta belki de gençlerden fikir almak için… Buyurmaz mısınız?”

CANLI YAYINDA ‘TEYİTLİ BİLGİ’ DEDİ

Uğur’un davetinin ardından MAH Danışmanlık sahibi Mehmet Ali Kulat, Habertürk’teki canlı yayında, ‘teyitli bilgi’ olduğunu ifade ederek Kılıçdaroğlu’nun programa katılma kararı aldığını iddia etti.

OĞUZHAN UĞUR’DAN PAYLAŞIM

Canlı yayından ilgili bölümü sosyal medya hesabından paylaşan Uğur, şunları söyledi:

“Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor! ve evet ben de televizyondan öğrendim =) Teşekkürler”

KILIÇDAROĞLU PAROGRAMA KATILACAK

Oğuzhan Uğur, sonraki paylaşımında, Kılıçdaroğlu’nun kendisini arayarak programına katılacağını ifade etti.

Kılıçdaroğlu Oğuzhan Uğur’un çağrısına yanıt verdi: Mevzular Açık Mikrofon’a katılacak

Yorumlar kapalı.