Kılıçdaroğlu’ndan ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna cevap: Hangi kanaldan geliyorsunuz?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı sonrasında yeniden ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusunu aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Grup toplantısı sonrasında gazetecilerin, “İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu, “Hangi kanaldan geliyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

TBMM Grup Toplantısında ise artısıyla, eksisiyle bir seçim döneminin geride kaldığını dile getirerek Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Elbette oturup değerlendireceğiz, elbette her değerlendirmenin kendine göre artıları da eksileri de olacaktır ve bunun üzerinde soğukkanlı, aklımızı kullanarak değerlendirme yapacağız. Güzel bir atasözümüz var; ‘Yolu doğru olanın yükü ağır olur.’ Yolumuz doğru ve yükümüz ağır. Bizim yükümüz sadece bize özgü bir yük de değil, 85 milyonun yükünü çeken bir partiyiz. Anayasaya, yasaya aykırı davranan bir yönetime karşı demokrasi mücadelesi veriyoruz. Biz her zaman ve her yerde haksızlığa uğrayanların yanında olduk, mazlumların yanında olduk. Düşüncesini ifade etmek isterken şiddet görenlerin yanında olduk, aklını kullananların yanında olduk. Fakirin, fukaranın, kendisini kimsesiz hissedenlerin yanında olduk.”

Kılıçdaroğlu’ndan ‘İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna cevap: Hangi kanaldan geliyorsunuz?

Yorumlar kapalı.