Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı!

Rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Reality show yıldızı ve komedyenin birlikteliği sona erdi. Dokuz aydır aşk yaşayan çiftin, yoğun programları sebebiyle yıprandıklarını söyleyerek, ilişkilerini noktaladıkları öğrenildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adını mahkeme kararıyla resmen ‘Ye’ olarak değiştiren ve son dönemde davranışlarıyla gündemden düşmeyen Kanye West, geçtiğimiz aylarda eski eşi ve çocuklarının annesi Kim Kardashian ile, ünlü ismin yeni sevgilisi Pete Davidson’ı taciz eden paylaşımlar yapmıştı. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart’ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian’ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West’in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

Kardashian’a tepki gösterdi

West, Instagram’da bir gönderi yayınlayarak, Kardashian’ın çocuklarına yalnız başına baktığını, onların tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını belirten açıklamasına tepki göstermişti.

Ünlü isim, küçük kızı Chicago’nun doğum gününde yaşananları anlatarak Kardashian’ın “Çocuklarıma yalnız başıma bakıyorum” iddiasını yalanlamıştı. Açıklamasına “Sen ne demek istiyorsun?” diyerek başlayan West, “Bana doğum günü partisinin yapıldığı yerin adresini vermeyerek küçük kızımı benden kaçırdığını bütün Amerika gördü” diye konuşmuştu.

Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı!

“İlişki insanıyım”

West’ten boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ilişkisi hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, “Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama. Mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu” şeklinde kullanmıştı.

Davidson ile yazışmaları ifşa oldu

Sonrasında West’in, Davidson’la yazışmaları ortaya çıkmıştı. Ünlü komedyenin, eski eşe verdiği yanıt ise olay olmuştu. Davidson, söz konusu mesajlarından birinde; “Kim kelimenin tam anlamıyla tanıdığım en iyi anne. Onun çocuklar için yaptığı şeyler harika. Çocuklarının böyle bir annesi olduğu için şanlısın, ama artık bize bu şekilde davranmana izin vermemeye karar verdim ve sessizliğimi bitirdim” deyince Kanye West kızmıştı.

Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı!

“İlişkimiz yıprandı”

West, Davidson’a “Şu an neredesin?” diye sorunca Pete Davidson, yatakta çektiği bir pozunu paylaşıp, “Karınla yataktayım” demişti. Bir süre karşılıklı yazışmaya devam eden ikilinin özel mesajları sosyal medyada; “Kim ikisinden de kurtulmalı” yorumlarına sebep olmuştu.

Tüm bunların ardından çiftin birlikteliği dokuz ay sürdü. Dört çocuk annesi Kardashian ile Davidson’ın yollarını ayırdığı öğrenildi. İkili, yoğun programları sebebiyle yıprandıklarını söyleyerek, ilişkilerini sonlandırdı. Ayrıca ‘Daily Mail’in haberine göre; Kardashian ve Davidson, arkadaş kalma kararı aldı.

“Hayalim çocuk sahibi olmak” demişti

Daha önce baba olma isteği ile ilgili konuşan Pete Davidson, “Tam bir aile insanıyım” demişti. 28 yaşındaki Davidson, “Hayatta en sevdiğim ve henüz başaramadığım şey, çocuk sahibi olmak. Bu benim hayalim” ifalelerini kullanmıştı. “Küçük bir adamı giydirmek çok eğlenceli olurdu” diyen Pete Davidson, “İyi bir adam gibi olmaya, gelişmeye ve daha iyi olmaya çalışıyorum” şeklinde konuşmuştu.

Kim Kardashian ve Pete Davidson ilişkilerini noktaladı!

Yorumlar kapalı.