Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu ‘Aile’ dizisinin ilk bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolü paylaştığı Ay Yapım imzalı aile dizinden ilk ön izleme sahnesi yayınlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı “Aile” dizisinin ilk ön izleme sahnesi yayınlandı.

7 mart Salı akşamı 20.00’da, ilk bölümüyle Show TV ekranlarında olacak dizinin yayınlanan sahnesinde, Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan’ın ve Sarıkaya’nın hayat verdiği Devin’in tekrar karşılaştığı anlar görülüyor.

AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Aile’ dizisinin ‘The Sopranos’ dizisinden uyarlanacağı biliniyor. Dizide ailesinden miras kalma bir gece kulübünü işleten Aslan’ın hayatı konu ediliyor. Aslan, oldukça başarılıdır ancak kalabalık ailesiyle zaman zaman sorunlar yaşamaktadır. Devin ise Aslan’ın ailesine psikolojik destek veren psikologtur.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile ‘ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

AİLE DİZİSİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu ‘Aile’ dizisinin ilk bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı

Yorumlar kapalı.