Kızılcık Şerbeti Kıvılcım Evrim Alasya kim, nerelidir? Evrim Alasya kaç yaşındadır?

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Evrim Alasya kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dizisi Kızılcık Şerbeti ile ekranlarda olan Evrim Alasya’nın hayatı oldukça merak ediliyor. Peki Evrim Alasya kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

 

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım Evrim Alasya kimdir?

Evrim Alasya kimdir? Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Rahmetli Zeki Alasya ile bir akrabalığı yoktur. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Çimentaş Spor Kulübü’nde Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan lisanslı sporcuydu. Evrim Alasya 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de doğan Türk oyuncu şu an 41 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakaladı. Instagram’da mujdevrim ismiyle paylaşımlarına devam eden Evrim Alasya’nın bu mecrada 201K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Ebru Demiröz’ün menajerliği altında devam etmektedir.

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım Evrim Alasya kim, nerelidir? Evrim Alasya kaç yaşındadır?

Yorumlar kapalı.