Kızılcık Şerbeti’ndeki yaklaşık 9 bin TL’lik market alışverişi gündem oldu: Nursema’nın asgari ücretten haberi yok

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 9 Haziran Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sezon finali yayınlanan dizide Nursema ve Umut’un 8 bin 900 TL’lik market alışverişi sosyal medyada gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Feyza Civelek, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen’in başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşam yayınlanan 29. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizide yeni evlenen Umut ve Nursema’nın market sahnesi ise alay konusu oldu.

FİYATLARA BAKMADAN ALIŞVERİŞ YAPTI

Yaşadıkları zorlukların ardından evlenen Nursema ve Umut, nikahtan sonra ailesini eve davet etti. Davet önce Umut ile alışverişe çıkan Nursema, hiçbir ürünün fiyatına bakmadan alışveriş yaptı ve kilolarca et sipariş etti. Zengin bir ailenin kızı olan Nursema’nın 8 bin 900 TL’lik alışverişi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR KIRDI GEÇİRDİ

Alay konusu olan alışveriş sahnesi için “Nursema’nın asgari ücretten haberi yok” ve “Nursema gibi fiyatlara bakmadan alışveriş yapamayacağım, hayata Umut olmaya gelmişim” yorumları yapıldı.

Kızılcık Şerbeti’ndeki yaklaşık 9 bin TL’lik market alışverişi gündem oldu: Nursema'nın asgari ücretten haberi yok Kızılcık Şerbeti’ndeki yaklaşık 9 bin TL’lik market alışverişi gündem oldu: Nursema'nın asgari ücretten haberi yok

Kızılcık Şerbeti’ndeki yaklaşık 9 bin TL’lik market alışverişi gündem oldu: Nursema’nın asgari ücretten haberi yok

Yorumlar kapalı.