Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’dan yeni sezon paylaşımı: “Ağlamaktan içim çıktı”

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman dizi hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezonu çekimleri devam ederken Müjde Uzman'dan yeni sezon hakkında tüyo geldi. "Ağlamaktan içim çıktı" diyerek paylaşım yapan Uzman, sahnenin etkisinden çıkamadığını dile getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezonun en popüler dizilerinden biri olan “Kızılcık Şerbeti,” haziran ayında sezon finali yaparak izleyicilere ekranlarda bir ara vermişti.

Son bölümde Kıvılcım ve Ömer karakterleri bir kaza geçirmişlerdi. Dizi içinde Alev karakterini canlandıran başarılı oyuncu Müjde Uzman, dizinin 2. sezonu hakkında dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

“Kızılcık Şerbeti 2. Sezon Çekimleri Başladı”

Dizide Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç, sosyal medya hesabından ikinci sezonun çekimlerine başlandığını müjdeledi.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan yeni sezon paylaşımı: "Ağlamaktan içim çıktı"

“Ağlamaktan İçim Çıktı”

Müjde Uzman ise Alev karakteriyle dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Çektikleri bir sahneden oldukça etkilendiğini ve bu sahnede gözyaşlarını tutamadığını ifade etti.

Aynı hisleri her tekrarda yaşadığını belirten Uzman, rol arkadaşı ve yönetmene özel bir teşekkürde bulundu. Ayrıca, bu duyguyu izleyicilere de aktarabilmesini diledi. Uzman, hissettiklerini bu cümlelerle paylaşarak izleyicilere 2. sezon için heyecanlandırıcı bir mesaj verdi.

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’dan yeni sezon paylaşımı: “Ağlamaktan içim çıktı”

Yorumlar kapalı.