Kobe Bryant hayatını kaybedeli 1 yıl oldu

Kobe Bryant, tarihin gelmiş geçmiş en büyük basketbolcularından biri. Şampiyonlukları, rekorları ve tüm başarıları 26 Ocak 2020'deki bir helikopter kazasıyla geride kaldı. Kobe, 1 yıl önce kızı Gianna ile birlikte başta sevenleri olmak üzere tüm dünyayı onsuz bıraktı.

featured
ABD'li ünlü basketbolcu Kobe Bryant, California'da geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetti. 10 Haziran 2009 tarihinde Los Angeles Lakers oyuncusu Kobe Bryant, Orlando Magic karşılaşmasında forma giydi. - ARŞİV ( Tolga Adanalı - Anadolu Ajansı )
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsane basketbolcu Kobe Bryant, 1 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletindeki helikopter kazasında, 13 yaşındaki kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybetti.

NBA’de bir çok rekorun sahibi Kobe Bryant’la birlikte toplam 9 kişi yaşamını yitirdi.

41 yaşında hayata veda eden dünyanın gelmiş geçmiş en iyi basketbol oyuncularından biri Bryant’ın ardından milyonlarca kişi yas tuttu. Eski takım arkadaşları, rakipleri, onunla çalışanlar, onu idol olarak görerek büyüyenler, ondan ilham olanlar, hayran olanlar onunla ilgili duygularını paylaştı. Basketbola kazandırdıkları ve insanlığıyla ilgili binlerce mesaj yazıldı. Ancak bir gerçek vardı ki unutulmayacak olsa da artık aramızdan ayrılmıştı.

26 Ocak 2020’de helikopter kazasında hayatını kaybederek sporseverleri yasa boğan Kobe Bryant’ın ölüm yıldönümü ile ilgili, Los Angales Lakers’tan açıklama geldi. Lakers, acılarının hala taze olduğunu ve Kobe’nin ölüm yıldönümü anma törenlerinin büyütülmeyeceğini açıkladı.

Kobe Bryant hayatını kaybedeli 1 yıl oldu

Yorumlar kapalı.