Konuşanlar’a damga vuran anlar… Kocası fantezilerini açıkladı! Karısı yalanladı!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programının 130. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa fantezilerini tek tek açıklayan konuk damga vurdu. Hasan Can Kaya duyduklarını karşısında ne diyeceğini bilemedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasan Can Kaya’nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan Konuşanlar her hafta Exxen’de yayınlanıyor. Konuşanlar’ın 130. bölüm tanıtımı yine olay oldu. Programa fantazilerini açıklayan konuk damga vurdu.

Pastacı olduğu söylenen konuk anlattıklarıyla herkesi güldürdü. 3 çocuğu olan karı kocanın doğum hikayesi de herkesi şaşırttı.

Eşinin doğumu yaptırdığını söyleyen konuğa Hasan Can Kaya ‘Cinsel hayatın bitmedi mi? diye sordu. Konuk ise ‘Olur mu faydası oldu’ diyerek yanıt verdi.

Hasan Can konuğuna ‘Helal olsun sana. Senin libidon hepimizi aştı. Nasıl bir libidon var ben senin gibisini ilk defa görüyorum’ dedi.

Konuşanlar’a damga vuran anlar... Kocası fantezilerini açıkladı! Karısı yalanladı!

Konuk ise eşine dönerek ‘Nasıl hayatım’ diye sordu. O anlarda kahkaha tufanı koptu.

Hasan Can Kaya konuğuna ‘Fantezini anlatır mısın?’ diye sorunca olanlar oldu.

‘Bizim oralar böyle dağlık filan. Buzul göller filan. Ben oralara gittim böyle bir kaç deneme yaptım ve hepsinde başarılı oldum’ deyince eşi çok utandı ve ‘Hangi denemeden bahsediyorsun’ diye sordu.

Hasan Can ise; ‘Eşinle birlikte mi oldun orada?’ diye sorunca konuk ‘Tabii ki’ diye yanıt verdi ama eşi ‘Hayır’ deyince kahkaha koptu. Konuk ise fantezisini ‘Bir ağacın üzerinde istiyorum’ diyerek açıkladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Konuşanlar’a damga vuran anlar… Kocası fantezilerini açıkladı! Karısı yalanladı!

Yorumlar kapalı.