Kripto para ile Xiaomi ürünleri satın alınabilecek

Xiomi dikkat çeken bir kararla kripto para ile ödemeyi kabul etti. O ülke alınan kararı uygulamaya koydu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren kripto paralar artık Xiomi marka ürünleri alırken de kullanılabilecek. Portekiz’de Xiaomi, kripto para ile ödeme kabul edecek. Çinli markanın resmi perakendecisi Ayrıca Mi Store Portugal, bu karar kapsamında İsviçreli kripto ödeme hizmeti sağlayıcısı Ultrust ile anlaşmaya vardı.

Çinli teknoloji firmasının Portekiz’deki perakendecisi, dijital varlıklara destek sağlamak için artık kripto para kabul edecek. Diğer yandan Mi Store Portugal Pazarlama Müdürü Pedro Maia konu hakkında açıklama yaptı. Maia, bu hamlenin ”herkes için yenilik” mottosuna uygun olduğunu vurguladı.

Xiominin verdiği bu kararı ilk olarak Portekiz’de uygulamaya geçirmesinin ise bir sebebi var . Porttekiz ,vergi politikası ile Avrupa’nın en kripto para dostu ülkelerinden birisidir.

Xiaomi, kripto para ile ödeme kabul etme kararını hayata geçirmek için Ultrust firmasıyla çalışacak. Böylece; Bitcoin, Ethereum, Tether ve Dash ile tüketiciler, Xiaomi’nin ürünlerini alacak. Bu kripto paralarla; telefonlar, akıllı saatler ve elektrikli süpürgeler dahil tüm Xiaomi ürünleri satılacak.

Kripto para ile Xiaomi ürünleri satın alınabilecek

Yorumlar kapalı.