Kristen Stewart, kız arkadaşı Dylan Meyer ile nişanlandı

Biyografik film 'Spencer' filmiyle beyaz perdede boy gösterecek olan Kristen Stewart, Dylan Meyer ile nişanlandığını duyurdu. Yaklaşık iki yıldır beraber olan çiftin, en kısa zamanda nikah masasına oturması bekleniyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Alacakaranlık’ serisinde canlandırdığı ‘Bella’ karakteriyle tanınan, hafta sonu seyirciyle buluşacak Prenses Diana’yı canlandırdığı ‘Spencer’ filmi ile kariyerinde zirve yapan Kristen Stewart, özel hayatı hakkında konuştu.
SiriusXM’in The Howard Stern Show programına katılan 31 yaşındaki oyuncu, sevgilisi Dylan Meyer’ın iki yıllık ilişkilerinin ardından büyük soruyu sorduğunu duyurdu. Stewart, “Evleniyoruz, kesin haber” dedi.
ABD’li oyuncu, “Bu teklifi duymayı çok istiyordum, bu yüzden ne istediğimi çok net bir şekilde fark ettirdim ve o da sinyali alarak sonunda teklifi etti. Evleniyoruz, oluyor” şeklinde konuştu.
Stewart ile Meyer sekiz yıl önce tanıştı, ancak 2019’da ortak bir arkadaşlarının partisinde tekrar bir araya geldiler. Çift, ilk olarak, Stewart’ın iki yıl boyunca birlikte olduğu model Stella Maxwell’den ayrılmasının ardından, New York’ta bir barda öpüşürken birlikte görüntülendi.

PRENSES DIANA’YI CANLANDIRDI

Kristen Stewart, Prenses Diana’yı canlandırdığı Spencer ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Peaky Blinders ve Locke ile tanınan Steven Knight’ın kaleme aldığı Spencer; 1981 yılında Prens Charles ile evlenen Diana Frances Spencer’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Kristen Stewart, kız arkadaşı Dylan Meyer ile nişanlandı

Yorumlar kapalı.