'Kusursuz Kiracı' dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı

‘Kusursuz Kiracı’ dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı

Yeni sezonda Fox ekranlarında yayınlanacak olan "Kusursuz Kiracı" dizisinin tanıtım fragmanı paylaşıldı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü‘nün yer aldığı yeni dizi ‘Kusursuz Kiracı’, yakında Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Diziden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını MF YAPIM’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturuyor. Senaryosunu Nermin Yıldırım’ın yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar gibi isimler yer alıyor.

‘Kusursuz Kiracı’ dizisinin konusu

Kusursuz Kiracı’da ana karakter Mona (Dilan Çiçek Deniz), internet gazetesinde çalışmakta ve son dönemde İstanbul’un farklı noktalarında yaşanan ev kundaklama vakalarının haberini yapmaktadır. Habere gittiği bir gün, aynı haberi yapmaya gelen foto muhabir Yakup (Serkay Tütüncü) ile karşılaşır. Mona, haber dönüşü kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapıya koyduğunu görür. Yeni tanıştığı Yakup’un evine kiracı olma teklifini geçici bir süreliğine kabul etmek zorunda kalır. Ancak Mona daha apartmana taşındığı ilk gün, Yuva Apartmanı’nda garip işler döndüğünü fark eder.

‘Kusursuz Kiracı’ dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı

Yorumlar kapalı.