Kuzey Avrupalılara benzerliği gündem oldu: Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı kimdir? Melek Mızrak Subaşı aslen nereli?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretine eşlik eden Bilecik Belediyesi Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı merak konusu oldu. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Bilecik Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevini yürüten Melek Mızrak Subaşı, Kuzey Avrupalılara benzerliğiyle dikkat çekti. Peki Melek Mızrak Subaşı kimdir? Kaç yaşında? Nerede doğdu? İşte detaylar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Kuzey Avrupalılara benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretine eşlik eden Melek Mızrak Subaşı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Subaşı’nı görenler, “Bilecik Belediyesi’ni Targaryenler mi kazanmış, “Bilecik İsveç’e mi geçti?” şeklinde yorumlar yaparken, Subaşı’nın kim olduğu da merak konusu oldu.

MELEK MIZRAK SUBAŞI KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Melek Mızrak Subaşı, 1988 yılında Bulgaristan’da dünyaya geldi. Küçük yaştayken ailesi Bulgaristan’dan Bilecik’e göç etti.

İlk ve orta öğretimini Bilecik’te tamamlayan Subaşı, ardından üniversite eğitimi için Bulgaristan’a gitti.

Bulgaristan’da Sofya Yüksek İnşaat Mimarlık ve Jeoloji Üniversitesinde Mimarlik üzerine Lisansını tamamlayan Melek Mızrak Subaşı, aynı üniversitede tezli yüksek lisansını tamamlayarak, Bulgaristan Mimarlar Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Mezun olduktan sonra Mimarlar Odası üyeliğine kabul edilen Subaşı, 4 yıl boyunca kendisine ait mimarlık ofisinde çalışmalarını sürdürdü.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Subaşı, İmar Komisyon Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Kent Estetik Kurulu Asil Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği gibi çok sayıda kurum ve kuruluşta görev yaptı.

Melek Mızrak Subaşı aynı zamanda, Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği gibi birliklerin doğal ve asil üyesidir.

MELEK MIZRAK SUBAŞI EVLİ Mİ? ÇOCUĞU VAR MI?

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili görevini yürüten Melek Mızrak Subaşı, evli bir çocuk annesidir.

Kuzey Avrupalılara benzerliği gündem oldu: Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı kimdir? Melek Mızrak Subaşı aslen nereli?

Yorumlar kapalı.