Kylie Jenner ikinci kez anne oldu

Kylie Jenner, pazar günü öğleden sonra ikinci çocuğunu dünyaya getirdiğini açıkladı. Jenner ve Scott, ilk çocukları Stormi Webster'in doğum gününü kutladıktan sadece bir gün sonra ikinci çocuklarını kucaklarına aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2017’den beri birlikte olan ve inişli çıkışlı ilişkileriyle sık sık gündeme gelen çift, 2019’da yeniden bir araya gelmiş ve o zamandan beri de mutluluk tablosu çiziyorlardı. Çift pazar günü de ikinci çocuklarını dünyaya getirdiklerini duyurdu.

24 yaşındaki yıldız, mutlu haberi 310 milyon takipçiye sahip olduğu Instagram sayfasından verdi. Jenner, sayfasında, 4 yaşındaki kızı Stormi’nin, yeni doğan kardeşinin elini tuttuğu bir fotoğrafı mavi kalp emojisi eşliğinde paylaştı.

Her ne kadar kendisi açıklamasa da bu mavi kalp emojisi sayesinde bebeğin erkek olduğu da ortaya çıktı. Kylie Jenner, şimdilik oğlunun adını açıklamada ancak People dergisine konuşan bir kaynak, çiftin bir erkek bebeği kucaklarına aldığını doğruladı.

Kylie Jenner, daha önce 4 çocuk sahibi olmak istediğini ancak ailesiyle ilgilenmek için yeterli zamanının olmadığını dile getirmişti.

 

 

Kylie Jenner ikinci kez anne oldu

Yorumlar kapalı.