La Casa de Papel veda ediyor: Final bölümleriyle yayında

Dünyada ciddi bir hayran kitlesine sahip olan, Netflix'in fenomen dizisi La Casa de Papel'in son sezonun ikinci kısmı yayınladı. İspanyol yapımı dizisinin vedası, sosyal medyaya damga vurdu. Karakter fotoğraflarını paylaşan Netflix Türkiye'nin Twitter'daki resmi hesabı, "Doya doya bakıyorum, son bir kez hepinize" notunu düştü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanyol dizisi La Casa de Papel, Netflix’te yayımlandığı ilk günden bu yana beklendiğinden çok daha popüler olarak, dünya üzerinden bir kültür simgesi haline geldi.

Karakterlerin kırmızı tulumları ve Dali maskeleri kimi zaman Cadılar Bayramı partilerinde, kimi zaman da dünyanın çeşitli noktalarındaki protestolarda giyildi. Hatta zaman zaman siyasiler söz konusu dizi üzerinden mesajlar verdi.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden olan bu yapım son bölümleriyle izleyicilerle buluşarak yolculuğunu noktaladı.

FİNAL BÖLÜMLERİ YAYINLANDI

10 bölümden oluşacak son sezonun ilk dalgası 3 Eylül’de yayınlanmıştı. 5. sezonunun 2. kısmı ise saat 3 Aralık saat 11.00 itibarıyla Türkiye’deki izleyicilerin beğenisine sunuldu.

5 kısımdan oluşan son bölümlerin ismi ise “Kaçış, Gerçekleşene Hayaller, Zarafet Teorisi, Yastık Sohbetleri ve Bir Aile Geleneği” olarak belirlendi.

Bir süre “Büyük final yaklaşıyor…” notuyla yayınlanan fragmanda, Profesör “bu soygun yüzünden başka kimsenin ölmesine izin vermeyeceğim” diyor. Tam bu esnada Lizbon’un yakalandığı bir sahne ekranlara kısa süreyle gelirken, Profesör’ün silah çektiği gösteriliyor ve akabinde fragman sona eriyor.

‘EN ÇOK İZLENENLER’ LİSTESİNE GİRDİ

Bir İspanyol televizyon kanalında reytingleri düşmesi sebebiyle iptal edilmek üzereyken Netflix tarafından satın alınarak dünyaya açılan La Casa de Papel, platformun ‘İngilizce olmayan içerikleri’ arasında en çok izlenenler listesine girmeyi başardı.

NETFLIX’TEN PAYLAŞIM

Netflix’in Twitter hesabından ise karakterleri fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflara da “Doya doya bakıyorum, son bir kez hepinize” mesajı eklendi.

La Casa de Papel veda ediyor: Final bölümleriyle yayında

Yorumlar kapalı.