La Casa De Papel’in Türkiye versiyonu ‘La Hay De Maske’ geliyor

La Casa De Papel dizisinden uyarlanan komedi türündeki La Hay De Maske filminin çekimlerine başlandı. Filmdeki karakterler adını, İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi şehirlerden alacaklar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’te yayınlanan İspanyol dizisi La Casa De Papel’in komedi türündeki Türkiye versiyonu “La Hay De Maske” filminin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlandı. Çekimleri Ankara Kızılcahamam çevresinde gerçekleştirilen ve bir soygun filmi olan “La Hay De Maske”deki karakterlere Türkiye’den şehirler adını veriyor.

Beyazperde‘nin haberine göre, Bakanlıktan alınan özel izinle birlikte çekimlerine başlanan filmin oyuncu kadrosunda Ayhan Taş, Burak Satıbol, Nuri Alço, Tuğba Özay, Serhat Bahadır, Hüseyin Elmalıpınar, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan gibi isimler yer alacak. Filmdeki karakterler adını, İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi şehirlerden alacaklar.

Yönetmen koltuğunda Sefa Özçelik’in yer aldığı “La Hay De Maske”nin yapımcılığını Sineline yapım üstleniyor. Prodüksiyonda ise Timur Medya’nın imzası bulunuyor.

La Hay De Maske’nin ne zaman sinemalardaki yerini alacağı henüz bilinmiyor.

La Casa De Papel’in Türkiye versiyonu ‘La Hay De Maske’ geliyor

Yorumlar kapalı.