Leonardo DiCaprio ile buluşan Kate Winslet: Ağlamadan duramadım, ömür boyu birbirimize bağlıyız

ABD'li aktrist Kate Winslet, Titanic filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile yeniden bir araya geldiği anları anlattı. Yıllar sonra gerçekleşen buluşmaya dair konuşan Winstlet, "Ağlamadan duramadım. Onu hayatımın yarısından beridir tanıyorum." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

90’lı yılların sonunda gösterime girerek ödüller toplayan unutulmaz film Titanic’in başrolleri Kate Winslet ve Leonardo Dicaprio uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldi.
Oscar ve Emmy’nin yanı sıra çeşitli ödüllerinde sahibi olan oyuncu Winslet, The Guardian’a verdiği röportajda çok sevdiğini söylediği arkadaşı DiCaprio’dan bahsederek buluşmalarına dair detayları aktardı.
‘Ağlamadan duramadım. Ömür boyu birbirimize bağlıyız’
Bulundukları ülkelerden koronavirüs nedeniyle ayrılamadıklarını ve birbirlerini göremediklerini belirten Winslet, “Dünyadaki pek çok arkadaşlık gibi biz de Kovid-19 yüzünden birbirimizi özlemek zorunda kaldık. O benim arkadaşım, benim çok çok yakın arkadaşım. Ömür boyu birbirimize bağlıyız” şeklinde konuştu.

Titanic’in çekimleri sırasında kendisinin 21, DiCaprio’nun da 22 yaşında olduğunu hatırlatan oyuncu, “Ağlamadan duramadım. Onu hayatımın yarısından beridir tanıyorum” itirafında bulundu.

‘Güvenilir ve sadık bir insan’

Daha önce de People dergisinin 2016 yılındaki Şubat sayısına konuşan Winslet, DiCaprio için, “O güvenilir ve sadık bir insan. Ayrıca harika bir arkadaş. Yalnızca benim için değil, etrafındaki herkes için de öyle” şeklinde demeç vermişti.
Winslet ve DiCaprio, 1997 Oscar ödüllü drama filmi Titanic’in setinde tanıştılar. Rose ve Jack karakterlerine hayat veren ikili, unutulmayan çiftler arasına girerek sinema tarihine de adlarını yazdırdı.

Kaynak: Sputnik Türkiye

Leonardo DiCaprio ile buluşan Kate Winslet: Ağlamadan duramadım, ömür boyu birbirimize bağlıyız

Yorumlar kapalı.